SAGE 2020-2021

Zonder kosten open access publiceren in meer dan 900 hybride tijdschriften, met 20% korting in de volledig open access tijdschriften.

 

Uitgever
SAGE
Looptijd deal
2020-2021
2020
794
2021
878
Status licentie
Archief

NB. Over de details van een nieuwe overeenkomst met deze uitgever wordt op dit moment onderhandeld. De open access afspraken uit de eerdere overeenkomst worden voorlopig gecontinueerd.

 

Gegevens en voorwaarden licentie

  • De corresponderende auteurs (onderwijs- en onderzoeksmedewerkers en studenten) in dienst/ingeschreven bij een Nederlandse universiteit (alle, incl. universitaire medische centra) komen in aanmerking voor de kortingen.
  • De overeenkomst geldt voor de volgende typen publicaties: Original Papers, Review Papers, Brief Communications, Continuing Education, Case Reports, Letters to the editor en Invited Letters.
  • Geldig voor publicaties die binnen de looptijd van de overeenkomst in het SAGE ‘production system’ worden ingevoerd. De regeling geldt niet met terugwerkende kracht.
  • Voor 875 SAGE Choice journals geldt 100% korting op open access.
  • Voor de meer dan 160 Pure Gold Open Access journals geldt een automatische korting van 20%.

 

Hoe werkt het?

  • De corresponderende auteur maakt tijdens indienen gebruik van het mailadres van de instelling en selecteert de juiste affiliatie; op basis hiervan wordt een publicatie aangemerkt voor korting.
  • Na acceptatie van het artikel voor publicatie in een SAGE Choice journal ontvangt de corresponderende auteur een mail van SAGE met het verzoek een formulier in te vullen en dit per ommegaande te retourneren. Op het formulier wordt om een code gevraagd, maar die hoeft niet te worden ingevuld.
  • Alleen wanneer SAGE het formulier tijdig ontvangt, wordt het artikel zonder kosten open access gemaakt.
  • De 20% korting (VSNU agreement discount) voor publicatie in de Pure Gold access journals van SAGE wordt automatisch toegekend wanneer een corresponding author wordt herkend als geaffilieerd aan een Nederlanse universiteit.

 

 

Meer informatie

Zie de website van SAGE voor meer informatie.

Dit contract ontsluit de 'Agreement for Intermediary Services Content'.

 

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons