Amsterdam University Press 2022-2024

Kosteloos open access publiceren in de Subscribe to Open (S2O) tijdschriften van deze uitgever.

Looptijd deal
2022-2024
Status licentie
Actueel

Gegevens licentie:

  • De volgende instellingen maken deel uit van de overeenkomst: Radboud Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen, Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Tilburg University, Universiteit Leiden en de Open Universiteit
  • Met ingang van 2023 zal de uitgever per jaar minimaal één titel (van geselecteerde titels) naar het Subscribe to Open (S20) model overhevelen.
  • Open access publiceren in S2O tijdschiften van de uitgever is kosteloos, ook voor auteurs van niet deelnemende instellingen.
  • Zie voor een overzicht van de S2O tijdschriften de website van Amsterdam University Press of maak gebruik van de Open Access Journal Browser.
     

Hoe werkt het?

  • Met S2O worden abonnementstijdschriften van de uitgever open access, waarbij abonnees het model in deze transitie ondersteunen door het blijven aanhouden van lopende abonnementen. Zie ook  de AUP website over het model.
Meer informatie

Dit contract ontsluit de Bemiddelingsovereenkomst content tussen SURF & Amsterdam University Press 2022-2024.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons