Annual Reviews 2023-2025

Kosteloos open access publiceren in de Subscribe to Open (S2O) tijdschriften van deze uitgever.

Looptijd deal
2023-2025
Status licentie
Actueel

Gegevens licentie:

  • De volgende instellingen maken deel uit van de overeenkomst: Erasmus Universiteit, Radboud Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen, TU Delft, TU/e, Universiteit Leiden, Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Tilburg University en Universiteit Wageningen.
  • Onder het Subscribe to Open (S20) model zal de uitgever tijdschriften met voldoende financiele ondersteuning naar open access overhevelen.
  • Open access publiceren in S2O tijdschiften van de uitgever is kosteloos, ook voor auteurs van niet deelnemende instellingen.
  • Zie voor een overzicht van de S2O tijdschriften de website van Annual Reviews of maak gebruik van de Open Access Journal Browser.
     

Hoe werkt het?

  • Met S2O worden abonnementstijdschriften van de uitgever open access, waarbij abonnees het model in deze transitie ondersteunen door het blijven aanhouden van lopende abonnementen. Zie ook de informatiepagina van de uitgever over het model.
Meer informatie

Dit contract ontsluit het 'Addendum Subscribe to Open Agreement SURF - Annual Reviews 2023-2025'.
 

Zie voor meer informatie de website van de uitgever.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons