IOS Press 2019-2022

Kosteloos open access publiceren in alle hybride en full open access titels van IOS Press.

Uitgever
IOS Press
Looptijd deal
2019-2022
2020
45
2021
42
2022
45
Status licentie
Archief

Gegevens en voorwaarden licentie:

  • De overeenkomst geldt vanaf 1 januari 2019 voor alle hybride en open access tijdschriften van IOS Press. Zie voor een overzicht van de betreffende titels deze lijst. Of zoek een tijdschrift op in de Open Access Journal Browser.
  • Corresponderende auteurs (onderwijs- en onderzoeksmedewerkers en studenten) in dienst/ingeschreven bij deelnemende instellingen kunnen kosteloos artikelen open access publiceren.
  • De volgende publicatietypen vallen binnen deze deal: all article types.
  • Aan de overeenkomst doen mee: Erasmus Universiteit, Universiteit Maastricht, Radboud Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen, TU Eindhoven, Tilburg University, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Twente en de Vrije Universiteit (incl. universitaire medische centra).

 

Hoe werkt het?

  • Gebruik tijdens indienen het emailadres van de instelling en doe dit bij voorkeur vanuit het instellingsnetwerk. Maak duidelijk de affiliatie kenbaar.
  • Geaccepteerde artikelen worden 'by default' open access gepubliceerd onder een CC-BY-NC.

 

NB.
Stuur bij indienen van het artikel ook een email (bij voorkeur vanaf een instellings-mailadres) naar authorfees@iospress.nl om er zeker van te zijn dat het open access verzoek niet gemist wordt in de workflow van IOS Press. Vermeld in de email-tekst het ‘article reference number’ van de indiening, de naam van je geaffilieerde instelling en zet 'NL Agreement' in de onderwerpsregel.

Meer informatie

Website van IOS Press

 

Dit contract ontsluit het het 'Agreement for Intermediary Services Content'

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons