SAGE 2015-2016

Uitgever
SAGE
Looptijd deal
2015-2016
2015
14
2016
83
meer
Status licentie
Archief
  • In 150 geselecteerde tijdschriften kan open access gepubliceerd worden door medewerkers van Nederlandse universiteiten in de rol van corresponding author. Zij krijgen hierover van SAGE automatisch bericht op basis van hun email adres, waarin de domeinnaam van hun universiteit gebruikt moet worden. Bij dit bericht zit een open access licentieformulier. Na ontvangst van het ingevulde formulier wordt het artikel met een CC.BY.3.0 licentie gepubliceerd in SAGE Choice.
  • Nederlandse corresponding authors kunnen in 2016 een substantiële korting krijgen op een artikel dat zij in de andere SAGE tijdschriften in open access willen publiceren. De kosten bedragen dan 200GBP/375 USD per artikel. Wilt u voor deze korting in aanmerking komen? Stuur dan na acceptatie het standaard licentieformulier ingevuld naar de editor van het tijdschrift en vermeld daarop dat u wilt publiceren in open access - SAGE choice. U krijgt dan een SAGE Choice OA license toegestuurd. Om voor deze korting in aanmerking te kunnen komen moet u de code "UKB90" op dat formulier invullen.
Meer informatie

Meer informatie op de SAGE OA-website en de VSNU website.

Link naar contract (Deze versie van het contract maakt “the License Details page including Attachment 1, Customer and Licensee Information and The Product Terms including Schedules” openbaar).

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons