Springer Nature 2018-2021

Zonder kosten publiceren in ca. 1.850 tijdschriften.

Looptijd deal
2018-2021
2017
2073
2018
2086
2019
2106
2020
2267
2021
1792
Status licentie
Actueel

Let op: Het maximaal aantal open access artikelen dat voor 2021 met Springer is overeengekomen, is bereikt. Enkele universiteiten en UMC’s hebben nog een beperkt aantal APC’s beschikbaar. Neem contact op met de open access contactpersoon van uw instelling voor meer informatie en alternatieve mogelijkheden.

 

Gegevens en voorwaarden licentie

  • Artikelen van corresponderende auteurs, verbonden aan Nederlandse universiteiten (incl. universitaire medische centra) en de KNAW worden in open access gepubliceerd zonder kosten voor de auteur.
  • De overeenkomst geldt voor ca. 1.850 tijdschriften binnen het Springer OpenChoice programma. Uitgezonderd zijn tijdschriften van Learned Societies, BioMedCentral en SpringerOpen.
  • De volgende publicatietypen vallen binnen de overeenkomst: original research articles, review articles, brief communication,  continuing education.
  • Let op! De overeenkomst is van toepassing op maximaal 2.080 artikelen per jaar. Dit maximum is reeds bereikt. Voor vragen over het bereiken van het jaarquotum en alternatieven voor het open access delen van een publicatie kunnen onderzoekers contact opnemen met de open access experts van de bibliotheek.

 

Hoe werkt het?

 

  • Kies na accepteren van het artikel in het uitklapmenu ‘Special Affiliation’ de instelling waaraan u verbonden bent en ga akkoord met de auteursrecht- en licentievoorwaarden.   
  • De gekozen instelling verifieert of u inderdaad verbonden bent.
Meer informatie

Meer informatie op de website van Springer.

Dit Contract onsluit het 'License Details page including Attachment 1, Customer and Licensee Information and The Product Terms including Schedules'.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons