SAVE THE DATE - 31 augustus 2023 - Nationaal Open Science Festival

De derde editie van het Nationaal Open Science Festival komt eraan! Na een geslaagd event in 2022 met meer dan 300 bezoekers wordt het festival dit jaar op de Erasmus Universiteit in Rotterdam gehouden. Net als in de eerste twee edities draait het festival om peer-to-peer kennisdeling: het is zowel gericht op onderzoekers verbonden aan Nederlandse universiteiten, hbo's, academische ziekenhuizen of onderzoeksinstituten, als op beleidsmakers die Open Science-praktijken in de academische wereld bevorderen. In verschillende workshops en sessies kun je ervaringen uitwisselen over de toepassing van Open Science in je onderzoek en leren over de huidige beleidsontwikkelingen binnen Open Science. Deze zijn op locatie; alleen de plenaire sessies zullen live worden gestreamd.

Schrijf je kosteloos in vanaf 1 juni en help ons het nieuws over het festival, waar uitwisseling centraal staat, te verspreiden (#osf2023nl)! Je kunt ons volgen op Mastodon en Twitter om op de hoogte te blijven.

Heb je een Open Science-gerelateerd onderwerp dat je graag wilt bespreken of delen met onderzoekers dan is dit een mooie kans om gezamenlijke kennis te benutten: voorstellen om een interactieve workshop of sessie te bedenken en te leiden kunnen worden ingediend vanaf 15 maart. Meer informatie volgt in de komende weken.

 

Wat: Nationaal Open Science Festival

Wanneer: 31 augustus 2023

Waar: Erasmus Universiteit, Rotterdam

Inschrijvingen: vanaf 1 juni 2023 (gratis)

Call voor workshops/sessies: vanaf 15 maart 2023

Indienen voorstellen workshops/sessies vóór: 15 mei 2023

Bekendmaking definitieve workshops/sessies: 26 mei 2023

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons