Lippincott Williams & Wilkins (LWW) 2021-2023

Publiceer kosteloos open access in meer dan 300 hybride open access tijdschriften van LWW.

Looptijd deal
2021-2023
2021
125
2022
261
2023: 
218
Status licentie
Archief

Gegevens en voorwaarden licentie

  • Deze overeenkomst geldt voor Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Leiden, Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Wageningen University, Erasmus Universiteit en Universiteit Maastricht (incl. universitaire medische centra).
  • Corresponderende auteurs van bovengenoemde universiteiten (onderwijs- en onderzoeksmedewerkers en studenten in dienst/ingeschreven/anders erkend) kunnen zonder kosten open access publiceren in meer dan 300 hybride tijdschriften van uitgever Lippincott, Williams & Wilkins (LWW).
  • Gebruik de Open Access Journal Browser om uit te vinden of een specifiek tijdschrift onderdeel uitmaakt van de overeenkomst.
  • De overeenkomst geldt voor de volgende typen publicaties: original articles, review articles, case reports.
  • NB. de overeenkomst geldt voor een maximum aantal van 300 open access publicaties per jaar. Bij het naderen van het maximum verschijnt hier een mededeling.
  • De verlenging van de overeenkomst voor open access publiceren voor 2024 bevindt zich in de laatste onderhandelingsfase. Corresponderende auteurs kunnen hun artikel ondertussen open access blijven publiceren zonder extra kosten.

 

Hoe werkt het?

  • Gebruik bij het indienen van het manuscript het emailadres van de instelling en selecteer de juiste instituutsaffiliatie. LLW bepaalt bij acceptatie aan de hand van deze gegevens of een auteur in aanmerking komt voor kosteloos open access onder de overeenkomst.
  • De publicatie wordt door LWW met een CC BY licentie open access gepubliceerd.
Meer informatie

Meer informatie op de website van LWW.

Dit contract ontsluit de 'Publish & Read Agreement between SURF and OVID Technologies' 

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons