Wiley 2016-2020

Deze deal geldt voor 1.400 hybride tijdschriften.

Uitgever
Wiley
Looptijd deal
2016-2020
2016
379
2017
737
meer
2018
1858
2019
2444
2020
2899
Status licentie
Archief

NB. De details van een nieuwe overeenkomst met deze uitgever worden op dit moment uitgewerkt. De open access afspraken uit de eerdere overeenkomst worden zolang gecontinueerd.

 

Gegevens en voorwaarden licentie

  • Op 4 maart 2016 startte de overeenkomst tussen de Nederlandse universiteiten en Wiley over open access publiceren in 1.400 hybride tijdschriften.
  • Gebruik de Open Access Journal Browser om uit te vinden of een specifiek tijdschrift onderdeel uitmaakt van de overeenkomst.
  • Wiley geeft ook nog 60 full open access tijdschriften uit, die niet onder deze overeenkomst vallen.
  • Corresponderende auteurs (onderwijs- en onderzoeksmedewerkers en studenten in dienst/ingeschreven) van de deelnemende instellingen kunnen kosteloos artikelen open access publiceren.
  • De volgende publicatietypen vallen binnen deze deal: original research articles, review articles.

 

Hoe werkt het?

  • Nadat de uitgever uw artikel heeft geaccepteerd, log in op Wiley Author Services (eventueel eerst registreren met het correcte emailadres).  Op uw ‘Author Dashboard’ in Author Services, klik op ‘Order OnlineOpen’. Wanneer het verzoek is goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging via e-mail.

  • Gebruik in alle communicatie en tijdens het submitting proces met Wiley het emailadres van uw instelling. Wiley detecteert hierop automatisch of u voor deze regeling in aanmerking komt. Tijdens het proces van indienen krijgt u op die manier meermaals de meldingen die voor u van toepassing zijn om de publicatie open access te maken.

Meer informatie

Meer informatie op de website van Wiley en zie de flyer 'How to Order OnlineOpen'.

 

Dit Contract ontsluit de 'Wiley Online Journals License', zie ook het contract 'Amendment to Wiley Online Agreement' voor de 2020 verlenging.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons