Wiley 2021-2023

Kosteloos publiceren in meer dan 1.400 hybride open access tijdschriften van Wiley.

Uitgever
Wiley
Looptijd deal
2021-2023
2021
2731
2022
2462
2023: 
2485
Status licentie
Archief


Gegevens en voorwaarden licentie

  • Auteurs van alle Nederlandse universiteiten (inclusief de universitaire medische centra) en de KNAW, kunnen kosteloos publiceren in meer dan 1.400 hybride open access tijdschriften van Wiley.
  • De full open access tijdschriften van Wiley vallen NIET onder de overeenkomst.
  • Gebruik de Open Access Journal Browser om uit te vinden of een specifiek tijdschrift onderdeel uitmaakt van de overeenkomst.
  • Alleen de corresponderende auteurs (onderwijs- en onderzoeksmedewerkers en studenten in dienst/ingeschreven) van de deelnemende instellingen kunnen kosteloos artikelen open access publiceren.
  • Publicatievormen die deel uitmaken van de deal: Primair onderzoek en overzichtsartikelen, inclusief - maar niet beperkt tot - originele artikelen, casestudies, recensies (exclusief boekbesprekingen) en korte mededelingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw universitaire contactpersoon voor open access.
  • De verlenging van de overeenkomst voor open access publiceren voor 2024 bevindt zich in de laatste onderhandelingsfase. Corresponderende auteurs kunnen hun artikel ondertussen open access blijven publiceren zonder extra kosten.

Hoe werkt het?

  • Nadat de uitgever uw artikel heeft geaccepteerd, log in op Wiley Author Services (eventueel eerst registreren met het correcte emailadres). Op uw ‘Author Dashboard’ in Author Services, klik op ‘Order OnlineOpen’. Wanneer het verzoek is goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging via e-mail.

  • Gebruik in alle communicatie en tijdens het submitting proces met Wiley het emailadres van uw instelling. Wiley detecteert hierop automatisch of u voor deze regeling in aanmerking komt. Tijdens het proces van indienen krijgt u op die manier meermaals de meldingen die voor u van toepassing zijn om de publicatie open access te maken.

Meer informatie

Meer informatie op de website van Wiley en zie de flyer 'How to Order OnlineOpen'.

 

Dit contract ontsluit de 'Consortium Wiley Read and Publish Agreement'.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons