Open dag over Open Science: Love to share data

Op 14 februari 2019 organiseert DANS (Data Archiving and Networked Services) de workshop 'Open dag over Open Science: Love to share data', van 12 - 17u bij NWO in Den Haag. Samen met de Jonge Akademie van de KNAW, Promovendi Netwerk Nederland, het Horizon 2020 project OpenAIRE en de RDA national node organiseert DANS een middag voor (jonge) onderzoekers en data librarians over onderzoeksdata, research data management, data archivering and hergebruik van data.

Naast presentaties van de Jonge Akademie, het Promovendi Netwerk Nederland en OpenAIRE, en pitches van succesverhalen over open data, zal er een informatiemarkt zijn over de diensten van DANS (waaronder DataverseNL, EASY en NARCIS), tools en trucs van (internationale) projecten, Research Data Management, werken bij DANS en meer. De middag wordt afgesloten met een pub quiz en een borrel.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de webpagina van de Love to share data. De bijeenkomst is gratis, maar registratie via het online registratieformulier is verplicht.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons