Open Day on Open Science: Drop your data FAIR

Op 24 september 2020 vindt de jaarlijkse Open Day on Open Science plaats, dit keer met het thema: Drop your data FAIR. Dit online evenement vindt plaats van 13:00u - 17:00u.

Samen met het Promovendi Netwerk Nederland, Horizon2020 project OpenAIRE en Open Science Communities the Netherlands, organiseert DANS (Data Archiving and Networked Services) een middag over researchdatamanagement, data-archivering en data-hergebruik, speciaal voor (jonge) onderzoekers en data managers.

Naast verschillende presentaties over mogelijke obstakels bij het delen en hergebruiken van (open) data en de oplossingen hiervoor, passeren een aantal succesverhalen de revue - in pitches van 10 minuten. Daarna is het mogelijk om virtueel te speeddaten met medewerkers van DANS om meer te weten te komen over de verschillende diensten van DANS, zoals DataverseNL, langetermijnarchivering, NARCIS, Research Datamanagement et cetera, of speel de DANS Data Game!

Zie voor meer informatie de website van DANS. Inschrijven voor deze middag is verplicht.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons