Open Science NL met nieuwe website

In het kader van het recent gelanceerde Open Science NL programma is de website www.openscience.nl volledig vernieuwd. De  website is nu live en nodigt  iedereen uit om mee te doen aan het versnellen van de transitie naar Open Science.

Open Science NL is het nationale programma voor Open Science in Nederland. De kernmissie is het bepleiten en versnellen van de verschuiving naar open science praktijken in het hele land, door middel van toegewijde financiering, community empowerment en ondersteuning voor capaciteitsopbouw en essentiële infrastructuur.

De vernieuwde website is het middelpunt van deze transformatie. De website heeft een nieuwe visuele identiteit en biedt een uitgebreide site met relevante informatie. Bezoekers kunnen bronnen verkennen, meer te weten komen over financieringsmogelijkheden en manieren ontdekken om actief bij te dragen aan de overgang naar open wetenschap.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons