www.openaccess.nl ingrijpend vernieuwd

De nationale website over open access is volledig vernieuwd. De website heeft een modern jasje gekregen en is interactiever gemaakt. www.openaccess.nl geeft zowel in het Nederlands als Engels informatie over belangrijke open access ontwikkelingen in Nederland. Daarnaast geeft de site actuele informatie op hoofdlijnen over dit voor de (internationale) wetenschap belangrijke thema.

De belangrijkste veranderen op een rij:

  1. Alle informatie wordt zowel in het Nederlands als Engels aangeboden.

  2. De inrichting van de site is nu doelgroepgericht, waardoor u nóg gemakkelijker bij de juiste informatie komt.

  3. U kunt gemakkelijk contact opnemen met de redactie als u een vraag of opmerking heeft. Op werkdagen krijgt u snel antwoord.

  4. De mogelijkheid om gemakkelijk informatie te delen via de sociale media is uitgebreid en wordt prominent op de nieuwe site aangeboden.

  5. De site is responsive. Dat betekent dat de website nu ook op een klein scherm, zoals dat van de smartphone,  goed te gebruiken is.

  6. Onder ‘In Nederland’ – ‘Stand van zaken’, vindt u een overzicht van alle belangrijke recente open access ontwikkelingen.

De redactie is benieuwd naar uw ervaringen met en meningen over de nieuwe site. Laat ons weten wat u ervan vindt.  Onderaan iedere pagina vindt u de contactmogelijkheid.

De nationale open access website is een initiatief van NWO, TU Delft, UKB, VSNU en SURF. De vernieuwing van de site is tot stand gekomen met financiële steun van UKB en VSNU.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons