Webinars in de OpenAIRE week

Tijdens OpenAIRE Week, van 12 oktober tot 16 oktober 2020, biedt OpenAIRE dagelijks van 14 – 16u een aantal webinars aan. Wil je meer weten over OpenAIRE op Europees en mondiaal niveau? Over de rol van OpenAIRE in European Open Science Cloud (EOSC)? Over Open Science Gateways, en over OpenAIRE-diensten voor content providers en voor onderzoekers? Stem af en kom erachter!

 


 

OpenAIRE bevordert de open wetenschappelijke dialoog voor beleid en de implementatie ervan in Europa en daarbuiten door middel van een netwerk van National Open Access Desks (NOADs), contacten voor de onderzoeksgemeenschap in een Europees land en de OpenAIRE-gemeenschap. DANS en de bibliotheek van de Technische Universiteit Delft zijn NOAD voor Nederland.

 

Daarnaast biedt OpenAIRE toegang tot 40 miljoen publicaties en meer dan 11 miljoen datasets. In Nederland harvest OpenAIRE de nationale onderzoeksportal NARCIS. Hierdoor zijn de open access publicaties van de Nederlandse universiteiten en andere onderzoeksorganisaties vindbaar via OpenAIRE.Ook geeft OpenAIRE toegang tot de datasets van een aantal Nederlandse data repositories waaronder EASY (van DANS) en 4TU.ResearchData.


De externe sessies zijn voor iedereen toegankelijk (registratie vereist) en vinden elke dag plaats van 14.00 tot 16.00 uur CEST. U kunt zich voor elke sessie afzonderlijk aanmelden.
 

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons