Wiley

John Wiley & Sons, Inc., ook bekend als Wiley, is een wereldwijde academische uitgever van boeken, tijdschriften en encyclopedieën. 

Gegevens licenties

Looptijd deal
2016-2019
2016
379
2017
737
meer
2018
1858
Status licentie
Afgeronde licentie
Voorwaarden

Gegevens en voorwaarden licentie

  • Op 4 maart 2016 startte de overeenkomst tussen de Nederlandse universiteiten en Wiley over open access publiceren in 1.400 hybride tijdschriften.
  • Wiley geeft ook nog 60 full open access tijdschriften uit, die niet onder deze overeenkomst vallen.

Hoe werkt het?

  • Nadat de uitgever uw artikel heeft geaccepteerd, log in op Wiley Author Services (eventueel eerst registreren met het correcte emailadres).  Op uw ‘Author Dashboard’ in Author Services, klik op ‘Order OnlineOpen’. Wanneer het verzoek is goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging via e-mail.

  • Gebruik in alle communicatie en tijdens het submitting proces met Wiley het email adres van uw instelling. Wiley detecteert hierop automatisch of u voor deze regeling in aanmerking komt. Tijdens het submitting proces krijgt u op die manier meermaals de meldingen die voor u van toepassing zijn om de publicatie open access te maken.

  • Niet alle Wiley tijdschriften gebruiken deze workflow. In dit overzicht vindt u de tijdschriften die daarvan afwijken. Neem contact op met de contactpersoon van uw universiteit als het niet duidelijk is.

Meer informatie

Zie de flyer 'How to Order OnlineOpen'

Frequently Asked Questions overeenkomst Wiley

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons