SAGE 2022-2024

Publiceer zonder kosten open access in 900+ hybride tijdschriften en met 20% korting in de full open access tijdschriften.

Uitgever
SAGE
Looptijd deal
2022-2024
2022
819
2023: 
871
Status licentie
Actueel

 

Gegevens en voorwaarden licentie

  • De corresponderende auteurs (onderwijs- en onderzoeksmedewerkers en studenten) in dienst/ingeschreven bij een Nederlandse universiteit (alle, incl. universitaire medische centra) komen in aanmerking voor de kortingen.
  • De overeenkomst geldt voor de volgende typen publicaties: Original Papers, Review Papers, Brief Communications, Continuing Education, Case Reports, Letters to the editor en Invited Letters. Uitzondering geldt voor: "Articles published as part of commercially sponsored supplements" en "Articles published in society owned titles, where permission is not granted by the owner society". 
  • Geldig voor publicaties die binnen de looptijd van de overeenkomst in het SAGE ‘production system’ worden ingevoerd. De regeling geldt niet met terugwerkende kracht.
  • Voor 918 SAGE Choice journals geldt 100% korting op open access.
  • Voor de meer dan 186 Pure Gold Open Access journals geldt een automatische korting van 20%.
  • Gebruik de Open Access Journal Browser om uit te vinden of een specifiek tijdschrift onderdeel uitmaakt van de overeenkomst.

 

Hoe werkt het?

  • De corresponderende auteur maakt tijdens indienen gebruik van het mailadres van de instelling en selecteert de juiste affiliatie; op basis hiervan wordt een publicatie aangemerkt voor korting.
  • Na acceptatie van het artikel voor publicatie in een SAGE Choice journal ontvangt de corresponderende auteur een mail van SAGE met het verzoek een formulier in te vullen en dit per ommegaande te retourneren. Op het formulier wordt om een code gevraagd, maar die hoeft niet te worden ingevuld.
  • Alleen wanneer SAGE het formulier tijdig ontvangt, wordt het artikel zonder kosten open access gemaakt.
  • De 20% korting (VSNU agreement discount) voor publicatie in de Pure Gold access journals van SAGE wordt automatisch toegekend wanneer een corresponding author wordt herkend als geaffilieerd aan een Nederlanse universiteit.

 

 

Meer informatie

Zie de SAGE website voor meer informatie.
 

Dit contract ontsluit de 'Publish and Read Agreeement Surf and Sage Publications 2022-2024'.

U bent hier

Deze website informeert academici over de voordelen van open access tot de resultaten van publiek gefinancierd onderzoek

Over deze website

Contact

Volg ons